Mat og drikke

Hardanger har en lokal mat- og drikkekultur med lange tradisjoner. Vi serverer nydelig og kortreist mat laget på helt ferske, lokale råvarer.

Restauranten

I restauranten vår «Draumen» kan du nyte både ureist og kortreist mat og drikke med fantastisk fjordutsikt hele året. De siste årene har vi knyttet oss opp til mange lokale produsenter både i Hardanger og i regionen ellers. I sommersesongen triller vi nyplukkede grønnsaker fra Undeland Gard i Ulvik rett fra åkeren og inn på kjøkkenet; det kaller vi ureist!

Velg noe spennende fra vår à la carte-meny eller finn deg en godbit fra vår lunsjmeny som byr på alt i fra burger til blåskjell.

Vi byr også på selskapsmenyer til festlige anledninger, hardangerbuffet til større grupper, catering og selvsagt julemat når den tiden kommer.

Middag på brygga

Velkomen til duk og dekket bord på bryggekanten, omkranset av fjord, grønne bakker og stolte fjell. Vi skreddersyr meny og drikke for inntil 20 personer og byr på råvarer, service og opplevelse i perfekt harmoni på bryggekanten i vakreste Ulvik.

På forespørsel skreddersyr vi denne opplevelsen, ta kontakt med christer.oekland@fjordtindhotels.no

Kvemmadokkje
husmannsplass

På gamlevegen mellom Ulvik og Granvin finner du på fagre Børsheim gård Kvemmadokkje husmannsplass. I vakre, naturlige omgivelser skreddersyr vi mat- og drikkeopplevelser i grindbygget for grupper fra 6-20 personer. For en unik opplevelse i kyndige hender, ta kontakt for pris.

Ta kontakt med:
trine@fjordtindhotels.no

Et besøk til Hardanger er ikke komplett uten en tur innom Frukt- og siderruta eller brevandring på Hardangerjøkulen.

Samarbeidspartnere –  drikke

Hardanger Saft- og siderfabrikk i Ulvik
Saft, sider, likør og eplebrennevin.

Åkre Gard på Nå
Leverandør av Edel Is-sider.

Ulvik Frukt&Cideri
Leverandør av eplemost og sider med stort smaksspekter

Alde Gard på Nå
Leverandør av Alde sider.

Kveik Brygghus – Ulvik
Produsent av øl.

Aga Sideri på Nå
Leverandør av Humlepung eplesider

Voss Bryggeri
Leverandør av ulike typer øl.

En Liten Øl, Fitjar
Leverandør av ulike typer øl.

Ægir Bryggeri
Leverandør av øl.

Samarbeidspartnere –  mat

Undeland Gard
Andelslandbruk i Ulvik hvor vi får levert ferske og nyplukkede grønnsaker og urter gjennom hele sesongen. Høstet om morgenen, trillet ned bakkene og servert på tallerkene litt utpå dagen.

Homlagarden i Øystese
Leverandør av prisvinnende kylling og kalkun.

Kàdn & alde – Ulvik
Bakeri

Hanasand
Landets største leverandør av deilige tomater.

Glitne Kveite
Dette er sakte mat på sitt beste! I landbasserte basseng, svømmer kveiten rundt i vann hentet fra 100 meters dyp i opptil 4 år.

Syse Gard
Leverandør av spekekjøtt, kjøtt og pølser av sau produsert på gården samt fersk frukt og ulike typer syltetøy og hermetiske desserter.

Larsastova i Folkedal
Leverandør av ulike typer slakt og kjøttprodukt av høy kvalitet.

Røldal geitostysteri
Geitost.

Vossakjøt – Voss
Pølser.

Ostegården
Ost av lokale råvarer og godt håndverk.

Våre rom

Rommene våre gir deg det perfekte utgangspunktet for ditt besøk i Hardanger. Vi har mange ulike typer rom, alt fra enklere standardrom til større familierom, oppusset rom med vakker fjordutsikt og suiter.

Er du i Hardanger for første gang, anbefaler vi selvsagt våre rom med balkong og fjordutsikt. Her kan du virkelig ta inn omgivelsene.

Nb! Om du har med deg din firbente venn, må du oppgi dette ved bestilling da vi har et svært begrenset antall rom der en kan ha hund med seg. Vennligst ta direkte kontakt med oss.

Opplev Norge på sitt vakreste