Selskap & bryllup

Intimt selskap eller storslått fest – gjør dagen uforglemmelig på Brakanes Hotel.

Med fjord og fjell som
bakteppe

Brakanes Hotel har lokaler som passer til alle typer selskap, store som små. Med fjord og fjell som bakteppe garanterer vi en opplevelse du sent vil glemme.

Hardanger har en lokal mat- og drikkekultur med lange tradisjoner. Vi serverer nydelig og kortreist mat laget på helt ferske, lokale råvarer. Velg blant en av våre menyer eller skreddersy ditt eget festmåltid.

Selskapslokale

Restauranten på Brakanes Hotel er stor og åpen med nydelig panoramautsikt ut over fjordlandskapet.

  • Restauranten har kapasitet til inntil 280 personer, men kan også seksjoneres
  • Konferansesenteret kan gjeste inntill 300

Vi har også flere separate selskapslokaler i ulike størrelser som er egnet for bryllup, jubileum, konfirmasjon eller andre selskap.

Mat og drikke

Et tett og godt samarbeid med lokale produsenter gjør at vi kan servere nydelig mat laget på ferske, lokale råvarer. Vi har også egne festmenyer som kan kan bestilles på forhånd.

Julebord

Vårt tradisjonsrike julebord er kjent for skikkelig god hjemmelaget mat. Hvert år lager kjøkkenet vårt pinnekjøtt, svinerull, lammerull, og mye annet godt etter de samme oppskriftene som «sjefskokka» brukte for over 40 år siden.

Bryllup

Hardanger og Ulvik er nasjonalromantikkens høyborg, og perfekte omgivelser for den spesielle dagen – enten du ønsker et storslått selskap med mange gjester eller foretrekker en mer intim feiring med de aller nærmeste.

Brakanes Hotel har lang erfaring som vertskap for både små og store bryllup og du får tett oppfølging og hjelp til all planlegging og tilrettelegging. Den store dagen er i trygge hender hos oss.

Send forespørsel

Send oss en melding og fortell oss litt om evenementet ditt, så kommer vi tilbake til deg.

Et besøk til Hardanger er ikke komplett uten en tur innom Frukt- og siderruta eller brevandring på Hardangerjøkulen.

Våre rom

Våre rom gir deg det perfekte utgangspunktet for ditt opphold i Hardanger.

Opplev Norge på sitt vakreste

Hjarteleg velkommen til oss – Vi følgjer bransjestandard for smittevern for å gi deg eit trygt opphald. Følg oss gjerne på Facebook for oppdateringar.