Turløype til Solsæ

Idyllisk tur i flott natur.

Vinter

Gratis

Vinter
Vinter

Turløype til Solsæ

I tilslutning til lysløypeanlegget på Drevtjørn er det også en 14 km(t/r) lang turløype, Solsævegen. Den flotte turløypa blir trakket med maskin gjennom hele vinteren og er sikret med høye rekkverk på broer og litt skumle parti, og passer for hele familien.

Fine plasser langs løypen der en kan ta pause, tenne bål og nyte flott natur, og i enden av vannet ligger det en støl der det er fint å slå leir før en tar turen tilbake samme vei.

Passer for

Idyllisk tur i flott natur.

Vinter

Gratis

Alle med ski på beina. Eller pulk for de aller minste.

Parkering

Idyllisk tur i flott natur.

Vinter

Gratis

Gratis parkering til denne skiløypen kommer du til noen hundre meter før den store parkeringen på Drevtjørn Skisenter, på motsatt side av veien der turløypen starter.

Våre rom

Rommene våre gir deg det perfekte utgangspunktet for ditt besøk i Hardanger. Vi har mange ulike typer rom, alt fra enklere standardrom til større familierom, oppusset rom med vakker fjordutsikt og suiter.

Er du i Hardanger for første gang, anbefaler vi selvsagt våre rom med balkong og fjordutsikt. Her kan du virkelig ta inn omgivelsene.

Nb! Om du har med deg din firbente venn, må du oppgi dette ved bestilling da vi har et svært begrenset antall rom der en kan ha hund med seg. Vennligst ta direkte kontakt med oss.

Opplev Norge på sitt vakreste