Klatrepark, zipline og juvvandring

Utfordringer for hele familien står i kø når du legger ut på eventyr med Voss Active.

Sommer

Frå 499,- per person

Sommer
Fra 499,- per person

Klatrepark, zipline og juvvandring

Voss active var i sin tid grunnlegger av Ekstremsportveko, og tilbyr i dag massevis av aktiviteter for de som ønsker en liten ekstra utfordring og litt spenning i hverdagen. Her er et knippe utvalg av det vi kan anbefale.

Klatreparken

I klatreparken finner du både zipline og klatrepark for liten (over 100 cm og 140 cm) og stor. Du kan kjøpe zipline og klatrepark hver for seg, men det kjekkeste er å få med seg alt.

De små løypene passer for de som synes de store løypene blir for tøffe. Mor og far kan være med fra bakken eller i løypa. Løypene er varierte, morsomme og utfordrende for barn så vel som vaksne. I parken finner du flere steder der familien kan samles for måltid som dere har med i sekken.

  • Praktisk: Parken ligger 14 km nord for Voss i retning Sogn. Følg E16 og ta av til høyre 1,8 km etter Tvinde Camping. Fra parkering er det ca. 5 minutt gange til parken.
  • Åpningstider: Hver dag 19. juni-29. august og hver helg fra midten av mai til midten av oktober fra 10.00-15.00.
  • Priser: Stor løype + zipline kr 499,-. Mini løype + zipline kr 299,- per pers.

Familierafting

Familierafting er perfekt for familier med barn under 15 år – og for de som tror Strandaelva blir for tøff. Man får prøve både store, stødige båter som tar opp til 8 deltakere, og små 2-mannsrafter (Duckies) for de som vil ha en større utfordring. Vi lover mye bading og moro for alle!

  • Sesong: Mai-oktober
  • Priser og åpningstider: Kl. 09.30-14.30. Barn kr 620,- per pers.
    Voksne (15+) kr 830,- per pers

Juvvandring

Juvvandring er for de over 15 år med god fysisk helse og gode svømmeevner. Iført våtdrakt, hjelm og redningsvest veksler du på å svømme, klatre og hoppe langs med elva i juvet. Du får oppleve digre jettegryter, naturlige vannsklier, små stryk og krystallklare kulper.

Juving er kun tilgjengelig når elvene har for lite vann til å gjennomføre raftingturene, (vanligvis seint på sommeren)

  • Sesong: Juli-august
  • Priser og åpningstider: 10.00 og 15.00. kr 1190,- i skuldersesong og kr 1350,- i juni-aug.

Bestilling og oppdaterte priser

Utfordringer for hele familien står i kø når du legger ut på eventyr med Voss Active.

Sommer

Frå 499,- per person

vossactive.no

Adresse/GPS-koordinater

Utfordringer for hele familien står i kø når du legger ut på eventyr med Voss Active.

Sommer

Frå 499,- per person

Nedkvitnesvegen 25, 5710 Skulestadmo

Våre rom

Rommene våre gir deg det perfekte utgangspunktet for ditt besøk i Hardanger. Vi har mange ulike typer rom, alt fra enklere standardrom til større familierom, oppusset rom med vakker fjordutsikt og suiter.

Er du i Hardanger for første gang, anbefaler vi selvsagt våre rom med balkong og fjordutsikt. Her kan du virkelig ta inn omgivelsene.

Nb! Om du har med deg din firbente venn, må du oppgi dette ved bestilling da vi har et svært begrenset antall rom der en kan ha hund med seg. Vennligst ta direkte kontakt med oss.

Opplev Norge på
sitt vakreste