Arrangement og pakketilbud

Se oversikt over alle arrangement i Ulvik hos Visit Hardanger.

Toppturhelg-ulvik

13.-16. april 2023

Topptur-helg i Ulvik

Hardanger Adventure arranger i 13-16. april all-inklusive toppturhelg som inkluderer 3 dagar med guida topptur, fullpensjon hotellovernatting på Brakanes hotel, sidersmaking på Hardanger saft- og siderfabrikk, RIB-tur på fjorden og transport til alle aktiviteter. Dette er ei helg med variert skikøyring frå fjell til fjord i vakkert fjordlandskap kor du kan velje mellom korte og lange turar med lokale guidar. Bli med på ei sosial toppturhelg med lokal mat og drikke i godt selskap!

VHF_Ulvik_Siderruta_Haara_2021_C35A8970-red-str-2

Weekendtilbud

Blomstringshelg 19.-21. mai 2023

Frå 3. 875,- per person i dobbeltrom
Frå 4 625,- per person i enkeltrom

Prisen inkluderer middag fredag, frukost og middag lørdag og frokost søndag. Prisen inkluderer også Sidersleppet med transport til og fra. Du vandrer selv mellom de tre gårdane.

Lørdag er det siderslepp langs gårdane på Frukt- og Siderruta.
Omvisningene går på samme tid på alle gårdene kl. 12.00, 14.00 og 16.00.
På Syse Gard kan du også kjøpe mat, eller du kan stikke innom bakeriet Kàdn og Alde som har både påsmurt og annet godt. Opplev fruktblomstringen og siderkulturen på nært hold og kom i skikkelig god stemning sammen med alle de flere hundre som vandrer langs ruta denne dagen.
Les mer på siderruta.no.

Fredag kveld kan du være med på litterær salong med Brit Bildøen ombord på Bokbåten Epos. Arrangementet er i regi av Olav H. Hauge-senteret og er ikke inkludert i pakkeprisen, men billetter kan bestilles på haugesenteret.no.

Lørdag kveld blir det konsert i bygda sitt ungdomshus. Novgorod / Fliflet byr på hardstsvingende finsk humppa, dyprøstet melankoli og variert musikk fra våre østlige naboland.
Arrengementet er i regi av Lyden av Ulvik og er ikke inkludert i pakkeprisen.
Mer informasjon finner dere på facebook-siden til Lyden av Ulvik (ny).
Billetter kjøpes på lydenavulvik.ticketco.events

Send forespørsel

Send oss en melding og fortell oss litt om ønskene dine, så kommer vi tilbake til deg.

    Opplev Norge på sitt vakreste