Arrangement og pakketilbud

ciderrute

Weekendtilbud

Blomstringshelg 20.-22. mai 2022

Fra 3 850,- per person i dobbeltrom
Fra 4 400,- per person i enkeltrom

Prisen inkluderer middag fredag, alle måltider lørdag med hardangermat om kvelden og frokost søndag. Prisen inkluderer også Sidersleppet med transport til og fra. Du vandrer selv mellom de tre gårdane.

Konsert fredag kveld i regi av Olav H. Hauge-senteret er ikke inkludert i pakkeprisen, men kan bestillespå haugesenteret.no.

Lørdag er det siderslepp langs gårdane på Frukt- og Siderruta. På Syse Gard kan du også kjøpe mat, eller du kan stikke innom bakeriet Kàdn og Alde som har både påsmurt og anna godt. Opplev fruktbløminga og siderkulturen på nært hold og kom i skikkeleg god stemning sammen med alle de flere hundre som vandrer langs ruta denne dagen.

Les meir på siderruta.no.

julebord-13-res

Pakketilbud

Julebord

På Brakanes Hotel kan du feire avslutninga på året omkransa av fjord og fjell, kjekke opplevingar heile helga, god mat og levande musikk.

Maten er tradisjonsrik, handlaga og kortreist. Nyt pinnekjøtt og rullepølsa røykt i eldhuset på tunet rett utanfor. Råvarene kan knapt verta mindre verdsvante før dei vert foredla til deilig julemat på kjøkkenet vårt.

Send forespørsel

Send oss en melding og fortell oss litt om ønskene dine, så kommer vi tilbake til deg.

    Opplev Norge på sitt vakreste