Arrangement og pakketilbud

Weekendtilbud

Oktoberhelg
4.-6. oktober

3 500,- per person  i dobbeltrom
4 000,- per person i enkeltrom

Prisene inkluderer middag fredag, alle måltid lørdag med hardangermat om kvelden og frokost søndag. Prisen inkluderer også Fruktsleppet, der du blir fraktet til valgfri gård langs Frukt- og Siderruta for omvisning.

Stort loppemarked og auksjon, torg, servering av lokalmat, aktiviteter for de minste, Fruktslepp med besøk på valgfri gård langs Frukt- og Siderruta, litterær kviss, pub og live musikk, hardangermat m.m. En helg som bugner av gode smaker og nære opplevelser.

oktoberhelg
Køllaandthetommentotts

Weekendtilbud

Musikalsk mimrehelg
11.-13. oktober

2950,- per person i dobbeltrom
3550,- per person i enkeltrom

Kølla&the Tommentotts var populære i glanstiden sin på Voss. De ser ut til å være like populære nå. Med seg har de Arne Hjeltnes som geleider oss gjennom helgen på sin vante måte, i selskap av musikere som børster støv av instrumentene og skaper liv og røre hele helgen.

Glad i musikken fra 70 – og 80-talet, glad i kviss, glad i å danse, glad i mat, generelt glad i glade mennesker? Da er dette helgen for deg! En skikkelig glad-helg!

Weekendtilbud

Julebord 30. november – 14. desember

Weekend

3 390,- per person  i dobbeltrom
3 890,- per person i enkeltrom

Prisen inkluderer treretters middag (ikke julemat) fredag kveld, julekviss lørdag ettermiddag, julebord og dans til levende musikk og frokost søndag.

Kun lørdag

1 745,- per person i dobbeltrom
1 945,- per person i enkeltrom

Prisen inkluderer julekviss lørdag ettermiddag, julebord og dans til levende musikk og frokost søndag.

Lunsj kan bestilles på hotellet eller i forbindelse med omvisning på en av gårdane langs Frukt- og Siderruta.

Gjør årets julebord til en helt unik opplevelse du og dine sent vil glemme. Hos oss kan du feire avslutningen på året omringet av fjord og fjell, med rimdryss fra furu og utsikt til speilblank fjord. Mye av maten er produsert med stolthet i eget kjøkken eller røykt i eldhuset på tunet.

julebord
ciderrute

Weekendtilbud

Blomstringshelg 22.-24. mai 2020

3 550,- per person i dobbeltrom
4 100,- per person i enkeltrom

Prisen inkluderer middag fredag, alle måltid lørdag med hardangermat om kvelden og frokost søndag. Prisen inkluderer også Sidersleppet med transport til og fra. Du vandrer selv mellom de tre gårdene.

Konsert fredag kveld i regi av Olav H. Hauge-senteret er ikke inkludert i pakkeprisen, men kan bestilles på haugesenteret.no. Lørdag er det siderslipp langs gårdene på Frukt- og Siderruta. Opplev fruktblomstringen og siderkulturen på nært hold.

Les mer på siderruta.no.

Send forespørsel

Send oss en melding og fortell oss litt om ønskene dine, så kommer vi tilbake til deg.

Opplev Norge på sitt vakreste