Arrangement og pakketilbud

sail-in-konsert

Weekendtilbud

Sail-in-konsert
4. juli 2020

HardangerSUS arrangerer Sail-in konsert for båtfolket lørdag 4.juli fra kl.19.00.  Som opplading er du hjertlig velkommen til hagefest i hotellhagen med grilling for hele familien fra 15.00-18.00.

I tillegg kan du bestille båtkassen, som passer like godt for de som følge konserten fra verandaen hjemme. En kasse full av snacks.

Bestilling innen søndag 28.juni, henting i hotellhagen 4.juli mellom 17.00-18.00.

Båtkassen:

  • Musserende eplemost – vinner av årets drikk 2020
  • Hjemmelaget chips av grønnkål og poteter fra Undeland Gård
  • Laks og spekemat
  • Påsmurt med kylling fra Homlagarden og bacon fra Voss
  • Kylinglevermousse – dritgodt og lokalt
  • Livsfarlig sjokoladekaramell
oktoberhelg

Weekendtilbud

Oktoberhelg
4.-6. oktober

3 300,- per person  i dobbeltrom
3 800,- per person i enkeltrom

Prisene inkluderer middag fredag, alle måltid lørdag med hardangermat om kvelden og frokost søndag. Prisen inkluderer også Fruktsleppet, der du blir fraktet til valgfri gård langs Frukt- og Siderruta for omvisning.

Stort loppemarked og auksjon, torg, servering av lokalmat, aktiviteter for de minste, Fruktslepp med besøk på valgfri gård langs Frukt- og Siderruta, pub og live musikk, hardangermat m.m. En helg som bugner av gode smaker og nære opplevelser.

julebord

Weekendtilbud

Julebord 28. november – 12. desember 2020

Weekend

3 490,- per person  i dobbeltrom
3 990,- per person i enkeltrom

Prisen inkluderer treretters middag (ikke julemat) fredag kveld, julekviss lørdag ettermiddag, julebord og dans til levende musikk og frokost søndag.

Kun lørdag

1 845,- per person i dobbeltrom
2 045,- per person i enkeltrom

Prisen inkluderer julekviss lørdag ettermiddag, julebord og dans til levende musikk og frokost søndag.

Lunsj kan bestilles på hotellet eller i forbindelse med omvisning på en av gårdane langs Frukt- og Siderruta.

Gjør årets julebord til en helt unik opplevelse du og dine sent vil glemme. Hos oss kan du feire avslutningen på året omringet av fjord og fjell, med rimdryss fra furu og utsikt til speilblank fjord. Mye av maten er produsert med stolthet i eget kjøkken eller røykt i eldhuset på tunet.

ciderrute

Weekendtilbud

Blomstringshelg 21.-23. mai 2020

Blømingshelga og Sidersleppet 2020 er flyttet til 2021. De som hadde bestilt rom i 2020 kan flytte sine bestillinger til neste år og få samme pris. Ta kontakt.

Fra 3 550,- per person i dobbeltrom
Fra 4 100,- per person i enkeltrom

Prisen inkluderer middag fredag, alle måltid lørdag med hardangermat om kvelden og frokost søndag. Prisen inkluderer også Sidersleppet med transport til og fra. Du vandrer selv mellom de tre gårdene.

Konsert fredag kveld i regi av Olav H. Hauge-senteret er ikke inkludert i pakkeprisen, men kan bestilles på haugesenteret.no. Lørdag er det siderslipp langs gårdene på Frukt- og Siderruta. Opplev fruktblomstringen og siderkulturen på nært hold.

Les mer på siderruta.no.

ulvik-poesifestival

Weekendtilbud

Ulvik poesifestival 2021 

Poesifestivalen 2020 er flyttet til 2021. De som hadde bestilt rom i 2020 kan flytte sine bestillinger til neste år og få samme pris. Ta kontakt. 

De populære artistene Kari Bremnes og Erlend Ropstad gjester Ulvik poesifestival 3.–5. september. Dit kommer også poetene Casper Andrè Lugg og danske Mette Moestrup.

Ulvik poesifestival i Olav H. Hauge sin hjembygd presenterer lyrikk i mange former. Det fullstendige programmet slippes i midten av juni.  – Songlyrikken skal ha en sentral plass i poesifestivalen sitt program.

Send forespørsel

Send oss en melding og fortell oss litt om ønskene dine, så kommer vi tilbake til deg.

Opplev Norge på sitt vakreste

Hjarteleg velkommen til oss – Vi følgjer bransjestandard for smittevern for å gi deg eit trygt opphald. Følg oss gjerne på Facebook for oppdateringar.