Green Hat

Green Hat

Green Hat arrangerer teambuilding som engasjerer og motiverer og kan by på spanande aktivitetar som «escape games», quiz, oppdagingssferd og utfordrande oppgåver som må løysast i samarbeid.

Heile året 1-3 timar

Green Hat Challenge

Green Hat Challenge er kreativ og morosam teambuilding. Det er ein energisk og variert aktivitet, der du tek deg rundt i området for å løyse oppdrag på nettbrett. Det kan væra alt i frå fotooppdrag til noko du skal finne eller gjere i området.

Det er fleire oppdrag enn ein klarar å løyse, så her handlar det om prioritering og samhandling. Dette er ekte teambuilding med kreative oppdrag!

Når aktiviteten blir satt i gong, er det på tide å lage ein strategi for å fokusere på det som er morosamt og det ein sjølv meiner ein er god på.

Det laget som vanlegvis vinn til slutt er dei som forstår styrken av godt samarbeid, som har ei sterk vilje til å vinne og er dei er mest kreative.

Andre aktivitetar:

 • The Lockdown
 • Musikk-quiz
 • Icebreaker Game
 • Exploration Challenge
 • Code Break

Våre rom

Våre rom gir deg det perfekte utgangspunktet for ditt opphold i Hardanger.

Opplev Noreg på sitt vakraste

Recent Comments

  Archives

  Categories

  Hjarteleg velkommen til oss – Vi følgjer bransjestandard for smittevern for å gi deg eit trygt opphald. Følg oss gjerne på Facebook for oppdateringar.