Fjordsuiten

Dette er suiten for deg som vil unne deg noe ekstra når du besøker Hardanger. Fjordsuiten er bygget over 3 plan der du finner stuen på 1. plan, bad og garderobe på 2. plan og soverom på 3. plan. Soverommet har stor dobbeltseng, flatskjerm og panoramavindu fra gulv til tak. I stuen er det sofagruppe og lenestoler til 4 personer, flatskjerm, skrivebord og utgang til balkong.

Fjordsuiten blir ofte benyttet som bryllupssuite eller når man vil gjøre ekstra stas på jubilanter ved tilstelninger og feiringer.

Suiten er røykfri, men har balkong.

Fasiliteter

Balkong med fjordutsikt

King Size dobbeltseng

Bad med boblebad og bedè

Hårføner

Bygget over 3 plan

Minikjøleskap

Buksepresse

Morgenkåper

2 50” flatskjermer

Kaffemaskin og vannkoker

Telefon – til internt bruk

Gratis Wi-Fi

Stangelandsuiten

Stangelandsuiten er vår største suite og låner navnet fra billedkunstneren og forfatteren Stig Stangeland som har utsmykket suiten. Soverommet har eget bad med boblebad og bidé. Stuen er romslig med sofagruppe til fire personer og spisebord med plass til seks personer. Alt i alt kan suiten brukes som møtested for opptil 14 personer og passer derfor også ypperlig for kurs, firmaturer, familiearrangement eller møter der man har behov for mer plass.

Stangelandsuiten er røykfri men har 2 balkonger.

Fasiliteter

2 balkonger

Fjordutsikt

King Size dobbeltseng

2 bad med boblebad og bedè

Hårføner

Konferansebord

2 Minikjøleskap

Separat stue og soverom

Buksepresse

Morgenkåper

1 x 26” og 1 x 32” flatskjerm

Vannkoker med kaffe og te

Telefon – til internt bruk

Gratis Wi-Fi

Juniorsuiten

Juniorsuiten er mer beskjeden i størrelsen enn våre andre suiter, men har de samme gode fasilitetene. Utgang til den romslige balkongen finner du både i oppholdsrommet og soverommet. Få ting kan måle seg med å trekke fra gardinene om morgenen og hvile øynene på fjorden.

Juniorsuiten er røykfri men har 2 balkonger.

Fasiliteter

Balkong

Fjordutsikt

King Size dobbeltseng

Bad med badekar

Hårføner

Separat stue og soverom

Morgenkåper

TV

Vannkoker med kaffe og te

Telefon – til internt bruk

Gratis Wi-Fi

Et besøk til Hardanger er ikke komplett uten en tur innom siderruten eller brevandring på Hardangerjøkulen.

Våre rom

Rommene våre gir deg det perfekte utgangspunktet for ditt besøk i Hardanger. Vi har mange ulike typer rom, alt fra enklere standardrom til større familierom, oppusset rom med vakker fjordutsikt og suiter.

Er du i Hardanger for første gang, anbefaler vi selvsagt våre rom med balkong og fjordutsikt. Her kan du virkelig ta inn omgivelsene.

Nb! Om du har med deg din firbente venn, må du oppgi dette ved bestilling da vi har et svært begrenset antall rom der en kan ha hund med seg. Vennligst ta direkte kontakt med oss.

Stå opp til fjordutsikt