Julebord i Hardanger

På Brakanes Hotel kan du feire avslutninga på året omkransa av fjord og fjell, kjekke opplevingar heile helga, god mat og levande musikk.

Maten

Maten er tradisjonsrik, handlaga og kortreist. Nyt pinnekjøtt og rullepølsa røykt i eldhuset på tunet rett utanfor. Råvarene kan knapt verta mindre verdsvante før dei vert foredla til deilig julemat på kjøkkenet vårt.

Jolebord   

Fredag: Fjordtinds 3-retters servert

Laurdag: Varmatsbuffet, med dessertbord

 

Om de ynskjer få desserten servert i staden for dessertbord, sei berre til.

Opplevinga

Me skreddarsyr opphaldet ditt enten du vil lene deg tilbake med eit glas og nyta utsikten eller vil ut og oppleve det bygda byr på.

  • Sidersmaking på Hardanger Saft- og Siderfabrikk og Ulvik Frukt&Cideri
  • Gardsbesøk på Syse Gard med lunsj, omvising og smaksprøvar
  • Museumsbesøk på Olav H. Hauge-senteret – årets museum i 2015
  • Levande musikk
  • Lagbyggingsaktivitetar på hotelltunet
  • Ribbåt på Hardangerfjorden
  • Og mykje meir…

Vi hjelper deg å gjere julebordet til ei oppleving. Høyr gjerne med oss kva anna vi kan finne på av aktivitetar til julebordet ditt.

Levande musikk kvar laurdag i julebordsesongen frå kl. 22.00.

Overnattinga

Vakn opp til utsikt over mektig fjord frå eit av våre nye balkongrom, nyoppussa i moderne, nordisk stil i 2018. Vi har både enkle og doble rom med utsikt over bygd og gardar eller fjord og fjell.

Turen

Turen til Ulvik er ei oppleving i seg sjølve og slyngar seg kringom fjell og mellom fjord frå Bergen. Vi hjelper deg sjølvsagt med transport til følget ditt.

Prisar

Pris per dobbeltrom med fjordutsikt, per natt inkl frukost: Kr 2.300,-
Pris per enkeltrom med fjordutsikt, per natt inkl frukost: Kr 1.800,-

Me kan også tilby rom av ein enklare standard på hotellets bakside. Desse romma har ikkje fjordutsikt og har heller ikkje blitt pussa opp. Romprisen per rom per natt reduserast då med kr. 500,-.

Jolebord   

Fredag: Fjordtinds 3-retters servert,  Kr 795 Per Person

Laurdag: Varmatsbuffet, med dessertbord  Kr 825 Per Person

Koldtallerken på Laurdag: Servert før Bufféen Kr 235 Per Person
Om de ynskjer få desserten servert i staden for dessertbord, sei berre til.

Send førespurnad

Send oss ei melding og fortel oss litt om arrangementet ditt, så kjem vi tilbake til deg.

    Opplev Noreg på sitt vakraste